Be Your Brand!

Profiilivaatteet

Parhaista merkeistä laatua ja tyyliä työelämään sekä vapaa-aikaan. Profiilivaatteista löydät klassisia, tyylikkäitä perusvaatteita, jotka sopivat erityisen hyvin profilointiin.

Työvaatteet

Työvaatteilta odotetaan kestävyyttä ja mukavuutta, paljon taskuja ja muita käteviä yksityiskohtia. Ja tietenkin tilaa logolle.

Liikelahjat

Ole näkyvillä arkielämän eri tilanteissa. Esimerkiksi tyylikkäästi merkattu vihko, kynä tai vaikka kangaskassi kestävät käyttöä ja pysyvät saajan mielissä pitkään!

Joskus on mukava kuitenkin antaa hieman ylellisempiä lahjoja yhteistyökumppaneille. Tutustu yrityslahjavalikoimaan.

Merkkaamopalvelut

Täyden palvelun ammattitaitoa yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille. Vaatteiden ja -tuotteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota merkkaustavan valintaan, merkkauksen kokoon ja sijoitteluun.

Mainostuotteet

Nykyaikaisella tulostin-ja jälkikäsittelylaitteilla pystymme tuottamaan näyttävät ratkaisut yrityksesi toimitiloihin, messuosastoille, mainontaan ja näkyvyyteen, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kauttamme saat bannerit sisä-ja ulkokäyttöön, roll-upit, muotoonleikatut tarrat, laminoidut tarrat ja tulosteet, opasteet ja kyltit, julisteet, kangastulosteet, näyttely-ja messuseinät, esittelypöydät, esitetelineet, jne.

Timantti lahjakortit

Timantti lahjakortti on nopea, vaivaton ja yksilöllinen tapa muistaa asiakkaita tai sidosryhmiä. Ilahduta esimerkiksi asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä henkilöstöä.

Varmista näkyvyytesi

Valitse tilanteeseen sopiva tuote, jota ihmiset käyttävät ilolla ja ylpeydellä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Katso video!