Brodeerauksia alusta asti

Kun Koivusen Jussi oli valmistumassa vuonna 1996 ammattikorkeakoulusta, pohti hän tulevaisuuttaan kuten kuka tahansa aikansa nuori. Kohtalo taisi puuttua peliin, kun samaan aikaan Koivusen vanhempien laukkualan yritys tarvitsi kiireesti laadukkaan alihankkijan brodeerauksille. Mikäs sen parempi alihankkija olisi kuin oma poika.

Yrittäjäsuvussa ei ole koskaan turhan tarkkoja suunnitelmia tehty, vaan aina on hypätty tunteella uuteen mukaan – näin tapahtui Jussillekin, joka huomasi yht´äkkiä olevansa nuori yrittäjä, jolla kiilteli uusi brodeerauskone tehdashallissa ja brodeerausohjelma tietokoneessa. Siitä lähtien punaisesta peltihallista on kuulunut brodeerauskoneiden tasainen tikkausääni metallisen musiikin soidessa taustalla. Ensin brodeerauksia tehtiin pelkästään alihankintana vanhempien yritykselle, mutta kohta myös oman liikelahja- ja työvaatemyynnin kautta laajalle alueelle.

Joustava ja luotettava

JK-Brossi tunnetaan alalla luotettavana toimijana, joka tarvittaessa joustaa asiakasta ajatellen. Tämän takia myös monet liikelahjafirmat ostavat JK-Brossilta alihankintana merkkauksia, kun homman tiedetään toimivan. Perinteisten merkkausten lisäksi suurkuvatulosteita, kylttejä, tarroja ja bannereitakin tehdään – asiakasta kuunnellen – ehkä joskus parempaan ja toimivampaan ratkaisuun ohjaten – asiakkaan parasta ajatellen.

Tervetuloa asiakkaaksemme – jätetään turhat ylistyspuheet sikseen ja katsotaan juuri Teille sopiva tuote ja merkkaus!